KoiCave Mudpond Games 2023

laat je koi opgroeien in de Japanse mudpond!

KoiCave Mudpond Games 2023

De 4e editie van de KoiCave Mudpond Games gaan van start. Deze keer met meer kwekers dan ooit!

In samenwerking met Arts & Ants stellen wij onze leden in de gelegenheid een koi aan te schaffen en deze voor 1 of meerdere groeiseizoenen bij de kweker in Japan te laten. Hoe gaaf is dat, je eigen koi in de Japanse mudpond!

 

Door het grote succes van de eerste 3 edities van de KOICAVE MUDPOND GAMES kunnen we komend jaar niet achterblijven. Welke Japanse kwekers hier invulling aan gaan geven in 2023 is inmiddels bekend!. Wij zijn erg blij met de geboden mogelijkheden en de samenwerking met ARTS & ANTS en weten zeker dat KoiCavers hier weer ten volle van gaan profiteren.

Wat houden die KOICAVE MUDPOND GAMES ook alweer in?

Normaliter is het voor veel hobbyisten niet weggelegd een koi aan te schaffen en die op te laten groeien in Japan. De kweker bepaalt welke koi überhaupt in aanmerking kunnen komen om op zijn koifarm te blijven. Dit zijn de koi met een hoge kwaliteit en potentie waarvan hij denkt dat deze positief zullen ontwikkelen. Daarnaast wil de kweker in vrijwel alle gevallen enkel vrouwelijke koi in zijn mudponds. Als laatste gaat de kweker dit natuurlijk niet gratis doen. De kosten per koi bedragen al snel ergens tussen de 250 en 500 euro, afhankelijk van de kweker. KoiCave maakt het in samenwerking met ARTS & ANTS en onderstaande kwekers mogelijk een koi tegen zeer aantrekkelijk tarief in azukari bij de kweker te laten. Hiervoor worden in mei 2023 een groot aantal tosai geselecteerd. All-in prijzen (incl. HQ koi, azukari, quarantaine, winteropvang, btw en excl. transport) zijn in 2022 al gestart bij ongeveer 350 euro. Ook wordt er zeer zeker een diversiteit aan VHQ koi aangeboden die logischerwijs duurder zijn. De keuze is aan jou!    

Om mee te doen met de KoiCave Mudpond Games 2023 dien je lid te zijn van KoiCave. Ben je al KoiCaver dan hoef je verder niets te doen. De koi worden in mei aangeboden op een speciaal ingerichte website. Daar kun je dan eenvoudig een koi aankopen die meedoet.

Japanse kwekers die in ieder geval deel gaan nemen aan onze KoiCave Mudpond Games zijn:
Marujyu Koifarm, Izumiya Koifarm, Maruhide, Kanno, Miyatora, Beppu Koifarm, Matsue Koifarm, Kibi, Omosako en Narita. Met enkele kwekers zijn wij nog in onderhandeling, deze worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

– Keuze uit HQ en VHQ tosai;

– Go-sanke maar ook zeer veel overige variëteiten;

– Zoveel mogelijk gesekst als female door de kwekers;
– Inclusief foto en filmpje van de koi;
– Inclusief Azukari in mudpond tot november 2023;
– Inclusief filmpje van de release in de mudpond (onder voorbehoud);
– Inclusief certificaat (onder voorbehoud);
– Inclusief overwintering 2023/24 in NL;
– Inclusief een hele hoop FUN met mede KoiCavers!

Hoe kun je meedoen:

De 4e editie van de KoiCave Mudpond Games gaan van start. Deze keer met meer kwekers dan ooit!

Via de groene button hieronder ga je direct naar de site waar alle beschikbare koi worden aangeboden. Heb je interesse in een koi dan kun je deze bestellen door een mail te sturen naar info@koicave.nl De mails worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Is een koi verkocht dan wordt dat zo spoedig mogelijk op de site duidelijk gemaakt.

Deze link is pas werkzaam vanaf mei 2023!

KoiCave Mudpond Games 2023

worden mede mogelijk gemaakt door

MIYATORA

KOIFARM