De spelregels

in detail

KOICAVE KOI MASTERS is een gratis onlineverkiezing voor en door hobbyisten die foto’s en filmpjes van hun koi inzenden. Deelname is mogelijk door iedere hobbyist uit Nederland en België, lidmaatschap van KoiCave is niet noodzakelijk.

Elke 2 maanden wordt er op de website www.koicave.nl een editie van Koi Masters gehouden. Er worden per verkiezing maximaal 10 inzendingen toegelaten in groep A en 10 inzendingen in groep B. Totaal dingen er per editie maximaal 20 koi mee voor de prijzen.

 

Groep A bestaat uit Kohaku, Sanke en Showa (go-sanke) plus Shiro Utsuri. Tevens doen in deze groep alle sub variëteiten en verschijningsvormen van genoemde variëteiten mee. Dat wil zeggen, Tancho, Hikari (metallic), Kinginrin en Doitsu.

Groep B bestaat uit alle overige koi met een patroon (Kawarimoyomono) en alle koi zonder patroon (Kawarimujimono). Tevens doen in deze groep alle sub variëteiten en verschijningsvormen van genoemde variëteiten mee. Dat wil zeggen, Tancho, Hikari (metallic), Kinginrin en Doitsu.

Al uw koi mogen deelnemen aan Koi Masters, daarmee bedoelen we dat ook butterfly, wildschub en bijvoorbeeld magoi (wildkleur) koi worden toegelaten.

 

 

Inzenden:

Je kunt een inzending plaatsen door het volledig invullen van het inschrijfformulier op de website. Stuur na bevestiging 1 goede foto en een filmpje van minimaal 20 seconden van je koi naar KOIMASTERS@KOICAVE.NL

Laat je koi bij voorkeur zien in een blauwe meetbak of bowl. Met een duidelijke foto en een goed filmpje heb je uiteraard de meeste kans. Zorg dat de foto van boven wordt genomen en dat je het filmpje horizontaal opneemt. Je mag met maximaal 2 inzendingen per keer meedoen. De 2e inzending wordt uitsluitend toegelaten bij voldoende ruimte. KoiCave beslist te allen tijde over toelating van inzendingen. De ingeschreven koi dient je eigendom te zijn en op je huisadres te verblijven. Koi die nog bij de dealer of zelfs nog in Japan verblijven zijn uitgesloten van deelname. Een en dezelfde koi mag maximaal 2x per Koi Master seizoen deelnemen. Gebrekkige of zieke koi worden geweigerd, dit volledig ter beoordeling van de organisatie. De voor Koi Masters toegelaten koi worden beoordeeld door een meervoudige professionele jury, de organisatie en het publiek. Over uitslagen kan op geen enkele manier worden gecorrespondeerd.   

 

 

De prijzenkast:

Per verkiezing wordt in elke groep een KOICAVE KOI MASTER uitgeroepen. Deze eerste plaats wordt beloond met 7 kg Kiyomizu koifood. Deze zak voer wordt samen met de KOI MASTER TROFEE persoonlijk door een vertegenwoordiger van KoiCave aan je uitgereikt. De runner-ups (2x 2e plaats) van betreffende editie winnen een waardebon ter waarde van €50,- te besteden bij een van de ‘Vrienden van de KoiCave’. Voor elke editie wordt op alle KoiCave media bekend gemaakt welke sponsors de waardebonnen ter beschikking stellen. Om iedere deelnemer een kans op een prijs te bieden worden in elke editie ook nog eens extra prijzen verloot onder de deelnemers. De Koi Masters en de runner-ups zijn uitgesloten van deelname aan deze verloting. Tevens zijn de Koi Masters en runner-ups uitgesloten van deelname aan de volgende edities van het lopende seizoen.

 

Zowel de Koi Masters als de runner-ups dingen in het voorjaar mee voor de hoofdprijzen. Tijdens de jaarlijkse KOI MASTER DAG zal bekend gemaakt worden wie de winnaar is geworden van het TICKET naar JAPAN. De tweede superprijs is een geweldige tuinbonsai ter waarde van €500,- beschikbaar gesteld door boomkwekerij de Vossenberg. De 3e prijs is 30 kg Kiyomizu life stage koifood. Op de Koi Master dag zullen verder nog diverse mooie prijzen worden verloot onder de deelnemers.

 

KoiCave is op geen enkele manier aansprakelijk voor door sponsoren ter beschikking gestelde prijzen. Uitkering van prijzen is de verantwoordelijkheid van betreffende sponsor.

 

KoiCave Koi Masters is leuk, leerzaam en je maakt ook nog eens kans op geweldige prijzen.

Natuurlijk ga jij ook meedoen!

Heb je nog vragen dan stel die gerust via koimasters@koicave.nl

 

Gambatte!