KoiCave Koi Masters

stap in de schoenen van een jurylid!

Welkom op de pagina van de KoiCave, waarin jij in de schoenen van een jurylid stapt! 

 

Welkom op de pagina van de KOI MASTERS verkiezing van de KoiCave. Op deze pagina is het mogelijk om de deelnemers van de KOI MASTERS verkiezing een beoordeling te geven. Scrol naar beneden en lees alles over de KOI MASTERS verkiezing!

  Wil jij jouw koi inschrijven voor de KoiCave Masters verkiezing?

Om mee te doen is het niet nodig om lid te zijn van de vereniging KoiCave, iedereen kan meedoen! Het is heel eenvoudig om je koi in te schrijven voor deze verkiezing, druk op de knop hier onder en je komt automatisch bij het digitale inschrijfformulier waar jij jouw koi kunt inschrijven!

Je koi laten beoordelen door Japanse kwekers!

Wat is er mooier dan dat de kwekers van misschien wel je deelnemende koi mee bepalen wie er in de prijzen vallen. Bij KoiMasters doen we dat. Shigeyoshi Tanaka van de Marujyu Koifarm is vereerd hierin een belangrijke rol te spelen en wenst je veel succes. Gambatte!

Door de wol geverfde juryleden!

Dat is op deze 2 koi-grootheden wel van toepassing! Wij zijn dan ook erg blij dat Huub de Rijck (l) en Joop van Tol (r) onderdeel uitmaken van het KoiMasters juryteam. In combinatie met de stemmen van het publiek en de jurering uit Japan kun je steeds opnieuw zeker zijn van terechte winnaars in de KoiMasters!

Het stemlokaal

Wanneer de stemming geopend is verschijnt er hieronder een button met een link naar het stemlokaal! Zie jij geen button hieronder? Dan is het stemlokaal helaas gesloten. Met één druk op de knop wordt je doorverwezen naar een omgeving waarin jij kan stemmen op jouw favoriete koi!

Natuurlijk horen daar ook een aantal gave prijzen bij!

Per verkiezing worden twee KOICAVE KOI MASTERS uitgeroepen. Deze eerste plaatsen worden beloond met 7 kg Kiyomizu koifood. Deze zak voer wordt samen met de KOI MASTER TROFEE persoonlijk door een vertegenwoordiger van KoiCave aan je uitgereikt. De runner-ups (2x 2e plaats) van betreffende editie winnen een waardebon ter waarde van €50,- te besteden bij een van de ‘Vrienden van de KoiCave’. Voor elke editie wordt op alle KoiCave media bekend gemaakt welke sponsors de waardebonnen ter beschikking stellen. Om iedere deelnemer een kans op een prijs te bieden worden in elke editie ook nog eens extra prijzen verloot onder de deelnemers.

Zowel de Koi Masters als de runner-ups dingen jaarlijks mee voor de hoofdprijzen. Tijdens de KOI MASTER DAG zal bekend gemaakt worden wie de winnaar is geworden van het TICKET naar JAPAN. De tweede superprijs is een geweldige tuinbonsai ter waarde van €500,- beschikbaar gesteld door boomkwekerij de VOSSENBERG. De 3e prijs is 15 kg Kiyomizu life stage koifood. Op de Koi Master dag zullen verder nog diverse mooie prijzen worden verloot onder de deelnemers.

KoiCave Masters spelregels

1. Maximaal 20 deelnemers per Koi Masters-verkiezing, opgedeeld in de Go Sanke-groep en de overige groep. Zie uitgebreide spelregels. 

2. Het is niet mogelijk om meerdere keren te stemmen op 1 vis. Wel is het mogelijk om op verschillende vissen een stem uit te brengen!

3. De inschrijving van de KoiCave Masters-verkiezing kan tot het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

4. Het is niet mogelijk om maandelijks dezelfde vis in te schrijven, een vis mag maximaal aan 2 verkiezingen per jaar deelnemen. Daarnaast mag je maximaal 2 vissen inzetten! (de 2e vis wordt enkel toegelaten bij voldoende ruimte)

5. De inschrijving vindt plaats op de site van de KoiCave: en is pas definitief wanneer er een bevestiging is ontvangen vanuit de KoiCave. Er dient 1 goede foto en 1 video van maximaal 20 seconden aangeleverd te worden van de deelnemende vis. 

6. Gezelligheid en respect staat voorop bij onze Masters-verkiezing!