KoiCave KOI Event 2022

HÉT tuin- en vijverevenement van nederland

25 & 26 juni in de Tuinen van Appeltern

Een weekend lang voor het hele gezin alles

op het gebied van tuinbeleving en koi met een Japans tintje! 

KoiCave KOI Event 2022 

Eindelijk is het zover, we zijn er meer dan klaar voor!

Onder andere 220.000 m2 tuinbeleving, alles op het gebied van Outdoor-living en de laatste ontwikkelingen op vijvergebied. Natuurlijk zijn dit weekend de beste koi van Europa te bewonderen op niet 1 maar 2 heuse koiwedstrijden tijdens de koishow waar onder andere Japanse kwekers de prijzen uitdelen.

Entertainment en veel informatieve activiteiten in combinatie met de geweldige tuinen maken dit Event tot een fantastische dag uit voor het hele gezin!

Dit evenement mag je niet missen!

Wij raden aan om vooraf uw kaarten te bestellen via onderstaande button. Dit om drukte aan de kassa te voorkomen. ( note: De ticket button is actief vanaf de eerste helft van april)

De Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern is hét tuininspiratie park van Nederland! Ruim 200 verschillende voorbeeldtuinen op maar liefst 20 hectare.

De meeste tuinen zijn zelf bedacht maar er zijn ook veel tuinen van bekende tuinarchitecten en/of landschapsarchitecten. De Tuinen van Appeltern verandert elke dag. Steeds worden weer nieuwe tuinen aangelegd en worden nieuwe producten en planten toegepast.Begin jaren ’80 startte Ben van Ooijen in Appeltern zijn eigen hoveniersbedrijf, Van Ooijen’s Hoveniers. Zonder het te weten was juist die activiteit het begin van De Tuinen van Appeltern. Om zijn werk als hovenier wat gemakkelijker te ‘verkopen’ legde Ben bij zijn bedrijfsloods een aantal kleine modeltuinen aan met onder andere gemetselde muurtjes, een folievijver en ook een paar vaste plantenborders. Hieruit ontstonden de Tuinen van Appeltern!

De Tuinen van Apeltern liggen er altijd piekfijn bij  maar in het weekend van het Event zulllen de tuinen op hun mooist zijn en in volle bloei staan.

Bezoekers en deelnemers van het KOI Event kunnen op hetzelfde toegangskaartje de volledige Tuinen van Appeltern bewonderen. Andersom is het zo dat reguliere bezoekers van de tuinen zeer zeker ook de koiwedstrijd en de stands op het KOI Event zullen gaan bekijken.

Al met al zijn wij als KoiCave erg blij met de Tuinen van Appeltern en zal het succes van het KOI Event niet  afhangen van deze superlocatie!

 

Doe mee! Je koi op een unieke wedstrijd!

Het KOI Event in Appeltern faciliteert 2 wedstrijden op 1 koishow. De dealers en hobbyisten zullen los van elkaar strijden om de prijzen. Jazeker, dat levert inderdaad ook 2 Grand Champions op! Zelfs al win je niets, wat moeilijk voor te stellen is, is deelname op zich al geweldig. De jury zal bestaan uit internationaal gerenommeerde juryleden en voor een belangrijk deel uit Japanse Shinkokai Kwekers! Hoe gaaf is dat!

Wij werken op de wedstrijd met een continu ververssysteem om een optimale waterkwaliteit te garanderen. Het welzijn van je koi wordt constant bewaakt door gekwalificeerde leden van de Aviesgroep Koi en vijver in samenwerking met een dierenarts. De gezondheid van je koi staat te allen tijde op de eerste plaats!

KoiCave is zeker van een geweldige wedstrijd waar nog lang en positief over nagepraat gaat worden.

Zorg dat je koi er bij zijn!

Vrienden

Op het Event zijn een groot aantal ‘Vrienden van de KoiCave’ aanwezig met een stand om hun producten aan u te presenteren. Profiteer van mooie beursaanbiedingen en laat u informeren door deze vakmensen. KoiCave staat voor kwaliteit!

Japan

Het Event is overladen met Japan. Cultuur, Bonsai, Food, en veel meer. Natuurlijk heel veel Japanse KOI op een grandioze koishow. Een aantal Japanse KOI kwekers zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Hoe gaaf is dat!

 

 

Leerzaam

KoiCave presenteert samen met haar partners een aantal lopende projecten. Daarnaast worden workshops georganiseerd en vindt u alle informatie over beschikbare cursussen en activiteiten van KoiCave! 

Steun de vijverhobby!

Word standhouder of sponsor het KOI Event 2022

samen met u maken wij het KOI Event tot een groot meerjarig succes.

koicave staat open voor uw ideeen en bijdragen.

neem contact op via onderstaande button: 

Hoofdsponsoren van het KoiCave KOI Event 2022

wij danken onze sponsoren voor het mogelijk maken van dit KOI Event

Standhouders op het KoiCave KOI Event 2022

bezoek onze standhouders voor advies en de beste producten