KoiCave KOI & Bonsai Show 2023

HÉT tuin- en vijverevenement van het zuiden

20 & 21 mei bij Boomkwekerij de Vossenberg

Een weekend lang voor het hele gezin alles

op het gebied van tuinbeleving en koi met een Japans tintje! 

KoiCave KOI Event 2022 

Eindelijk is het zover, we zijn er meer dan klaar voor!

Onder andere 220.000 m2 tuinbeleving, alles op het gebied van Outdoor-living en de laatste ontwikkelingen op vijvergebied. Natuurlijk zijn dit weekend de beste koi van Europa te bewonderen op niet 1 maar 2 heuse koiwedstrijden tijdens de koishow waar onder andere Japanse kwekers de prijzen uitdelen.

Entertainment en veel informatieve activiteiten in combinatie met de geweldige tuinen maken dit Event tot een fantastische dag uit voor het hele gezin!

Dit evenement mag je niet missen!

Wij raden aan om vooraf uw kaarten te bestellen via onderstaande button. Dit om drukte aan de kassa te voorkomen. ( note: De ticket button is actief vanaf de eerste helft van april)

De Vossenberg

In 2022 waren wij met de KoiCave te gast met de allereerste Tosai & Bonsai Show bij de familie Van den Brand en hun geweldige boomkwekerij.

De boomkwekerij is gelegen in het Brabantse Oudenbosch, bekend om de Basiliek. Oudenbosch is van oudsher een boomteeltgebied, waar met name laanbomen werden gekweekt.

Opgericht in 1978 door Frans van den Brand bestaat het bedrijf van inmiddels 100.000 m2 maar liefst 45 jaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in leibomen, vormbomen, tuinbonsai maar ook overige tuinplanten en bomen. Van Japanse Azalea, Japanse Kornoelje en Esdoorns/Acers tot fruitbomen en Pinussen, bij De Vossenberg ben je aan het juiste adres.

Het doorslaande succes van die eendaagse Show vorig jaar heeft er voor gezorgd dat we dit jaar terug zijn. We hebben maar meteen het evenement verdubbeld. Dat gaat niet zomaar! Een groot deel van de kwekerij is letterlijk op de schop gegaan en er is ruimte gemaakt om het evenement dit jaar nog mooier te maken.

Dankzij de tomeloze inzet en gastvrijheid van Emyl, Moniek, Tijs, Max en het personeel van de kwekerij staat onze bezoekers opnieuw een prachtig weekend te wachten.

Het succes van de Koi & Bonsai Show 2023 zal in ieder geval niet afhangen van deze geweldig gastvrije locatie!

Tot ziens bij De Vossenberg!

 

Doe mee! Je koi op een unieke wedstrijd!

Nog nooit aan een koiwedstrijd meegedaan, dan is dit je kans! Denk nu niet dat je koi niet goed genoeg zijn om een prijs in de wacht te slepen. Maar zelfs al win je niets, wat moeilijk voor te stellen is, is deelname op zich al een geweldige ervaring. Heb je hulp nodig, twijfel je of heb je gewoon vragen stel ze dan gerust, de KoiCavers staan met raad en daad voor je klaar.

Ben jij wel de hobbyist met ervaring op koishows dan is deze unieke wedstrijd er zeker eentje voor jou. Met alle ervaring binnen de KoiCave gaan we er wat geweldigs van maken. Natuurlijk hebben we jouw ervaring en koi er graag bij.

Een 2-daagse volwaardige koishow waarin alle sizes inclusief de wereldtop met absolute topkwaliteit en Jumbo’s meedoen. In de koiwedstrijd is onze bekende tosaishow opgenomen waaraan u zelfs GRATIS kunt deelnemen. Op de tosaishow wordt een volwaartdige Tosai Grand- en Supreme Champion uitgeroepen. Vele extra prijzen worden toegekend aan de deelnemende hobbyisten.

Je koi worden beoordeeld door professionele juryleden die de Japanse Shinkokai showklassen indeling zullen hanteren. Hierdoor worden een zeer groot aantal mooie prijzen toegekend en is de kans dat u met een of meerdere prijzen naar huis gaat wel heel erg groot.

Het welzijn van uw koi wordt constant bewaakt door gekwalificeerde leden van de Aviesgroep Koi en vijver in samenwerking met een officiële dierenarts. De gezondheid van uw koi staat vanzelfsprekend te allen tijde op de eerste plaats.

Alle vaten worden individueel voorzien van filtratie, continu waterverversing en verwarming!

Het allerbeste water, onze belofte, een gerust idee!

Na het grote succes van vorig jaar zijn wij overtuigd dat deze Zuidelijke koishow er opnieuw eentje wordt om niet te vergeten! 

Zorg dat jouw koi er ook bij zijn!

Vrienden

Op het Event zijn een groot aantal ‘Vrienden van de KoiCave’ aanwezig met een stand om hun producten aan u te presenteren. Profiteer van mooie beursaanbiedingen en laat u informeren door deze vakmensen. KoiCave staat voor kwaliteit!

Japan

Het Event is overladen met Japan. Cultuur, Bonsai, Food, en veel meer. Natuurlijk heel veel Japanse KOI op een grandioze koishow. Een aantal Japanse KOI kwekers zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Hoe gaaf is dat!

 

 

Leerzaam

KoiCave presenteert samen met haar partners een aantal lopende projecten. Daarnaast worden workshops georganiseerd en vindt u alle informatie over beschikbare cursussen en activiteiten van KoiCave! 

Steun de vijverhobby

word standhouder of sponsor!

samen met u maken wij het KOI Event tot een groot meerjarig succes.

koicave staat open voor uw ideeen en bijdragen.

neem contact op via onderstaande button: 

Hoofdsponsoren van de

KoiCave KOI & Bonsai Show 2023

wij danken onze sponsoren voor het mogelijk maken van dit KOI Event

Standhouders op de

KoiCave KOI & Bonsai Show 2023

bezoek onze standhouders voor advies en de beste producten