KoiCave Koishow Noord

het unieke KOI & vijver evenement van het noorden

KoiCave Koishow Noord

Na het succes van de eerste editie doen het dit jaar dubbeldik over!  

Dit keer niet 1 maar 2 dagen wordt park Vijversburg ondergedompeld in de vijverhobby. Een geweldige koishow met een Japans tintje in de groene omgeving van dit veelzijdige park in het Friese Tytsjerk.

Een groot aantal standhouders staan klaar voor al uw vragen en zullen u voorzien van alle informatie op het gebied van vijverbeleving. Hobbyisten laten hun mooiste koi zien op de wedstrijd en strijden om eeuwige roem en de mooiste prijzen. U kijkt uw ogen uit!

De combinatie met de attracties op het park en het entertainment op de show maakt de KoiShow Noord een perfecte dag uit voor jong en oud.

De entree is inclusief toegang tot de unieke show met Gigantische insecten! Met metersgrote bewegende beelden en veel meer spannende en leerzame activiteiten in een fabelachtige omgeving is Giga Insecta een unieke beleving voor alle leeftijden!

OANT SJEN en tot ziens op 23 en 24 juli!

Park Vijversburg, Swarteweisein 2, 9255JB, Tytsjerk

Entree: volwassenen 10 euro, kinderen vanaf 2 jaar 5 euro.

Zaterdag 23 juli van 10.00 tot 18.00 uur                                                               Zondag 24 juli van 10.00 tot 17.00 uur

Met je koi naar Koishow Noord.

Koihobbyisten verzorgen in samenwerking met de Noordelijke vrienden van de KoiCave een geweldige wedstrijd tijdens deze koishow. Een wedstrijd waar uitsluitend hobbyisten meedoen. Graag zien we ook jouw koi op deze wedstrijd! Nog nooit aan een koiwedstrijd meegedaan, dan is dit je kans! Denk nu niet dat je koi niet goed genoeg zijn om een prijs in de wacht te slepen. Maar zelfs al win je niets, wat moeilijk voor te stellen is, is deelname op zich al een geweldige ervaring. Heb je hulp nodig, twijfel je of heb je gewoon vragen stel ze dan gerust, de KoiCavers staan met raad en daad voor je klaar!

Met uw bedrijf op Koishow Noord.

KoiShow Noord biedt onder andere de mogelijkheid tot het huren van standruimte tijdens dit evenement. Tevens bieden wij diverse mogelijkheden dit evenement te sponsoren en uw bedrijf nog meer in beeld te brengen. Heeft u zelf ideeën dan horen wij die vanzelfsprekend graag!

Via onderstaande button kunt u de brochure met de uitgebreide mogelijkheden aanvragen. Tevens staan wij klaar voor al uw andere vragen. 

Sponsoren van KoiShow Noord 2022

wij danken onze sponsoren voor het mogelijk maken van dit evenement