KoiCave Tosai & Bonsai show

een superdag voor de koihobbyist & tuinliefhebber

Tosai & Bonsai Show

Een geweldige dag met een echte koishow en heel veel op het gebied van de vijver- en tuinhobby!

Deze mooie zondag in mei zijn we te gast op het terrein van boomkwekerij de Vossenberg in Oudenbosch. Hier organiseren wij als KoiCave een complete koishow waar elke hobbyist gratis aan deel kan nemen. De ideale opstap om eens deel te nemen aan de grotere koishow in Appeltern of op Koishow Noord? In ieder geval een geweldige ervaring. Leerzaam, spannend en vooral een gezellige dag met medehobbyisten.

Naast de koishow met 40 tot 50 professionele wedstrijdvaten zijn er een aantal standhouders te vinden. Hier kunt je je laten informeren op alle gebieden van de vijver-, koi-, bonsai- en tuinhobby. Dit alles omringd door honderden geweldige vormbomen en tuinbonsai van boomkwekerij de Vossenberg!

Deelname aan de wedstrijd is voor jou als koihobbyist volledig GRATIS! De toegang voor bezoekers is tevens volledig GRATIS!

KOICAVE TOSAI & BONSAI SHOW 2022 gehouden op 22 mei 2022 Geopend op zondag van 10.00 tot 17.00 uur.                           Boomkwekerij de Vossenberg, Kapelstraat 6B, 4731 SP  Oudenbosch

Doe mee op de wedstrijd!

Altijd al eens mee willen doen aan een echte koishow met je koi? Dan is dit de mooiste kans die je kunt krijgen. Een professionele wedstrijd onder medehobbyisten met geweldige prijzen. Een geweldige dag waar je ontzettend veel van opsteekt. 

Deze koishow wordt georganiseerd door de vereniging KoiCave, voor en door koihobbyisten, in samenwerking met boomkwekerij de Vossenberg. De show wordt professioneel opgebouwd met de originele KoiCave showvaten van 120 en 200 cm doorsnede. Naast de koiwedstrijd zullen op deze dag diverse standhouders aanwezig zijn en zal natuurlijk het geweldige terrein van de Vossenberg opengesteld zijn. Het belooft een geweldige hobbyistendag te worden, daar moeten jij en je koi gewoon bij zijn. De waterkwaliteit en gezondheid van uw koi wordt constant gemonitord door gekwalificeerde leden van de ‘Adviesgroep Koi en vijver’. Het welzijn van uw koi staat te allen tijde op de eerste plaats!

Voor alle informatie om mee te doen kun je de brochure downloaden via onderstaande button. Je kunt ook eenvoudig een mailtje sturen naar info@koicave.nl dan sturen we je deze brochure direct via je mail.

Sponsoren KoiCave Tosai & Bonsai Show

wij danken onze sponsoren voor het mogelijk maken van deze show