LIDMAATSCHAP

JE STAAT OP HET PUNT OM LID TE WORDEN VAN DE GEZELlIGSTE

KOI VERENIGING VAN NEDERLANd!

 

Wat kan je verwachten?

Voor hobbyisten,

door hobbyisten

 

Voor €17,50 koop je een lidmaatschap van deze jongste koi vereniging in Nederland; KoiCave! Een vereniging voor en door koi hobbyisten. Maar ja, geld is geld. Dus waarom zou je lid worden?

KoiCave gaat vooral over nieuwe koi-vriendschappen, elkaar treffen op kennisdelingsdagen, cursussen, seminars, vijvertours, reizen, BBQ-en, een actief forum, appgroepen, ondersteuning bij vijverproblemen en een jaarkalender die vol staat met evenementen, acties en bijeenkomsten waar je letterlijk wijzer van wordt.

Natuurlijk krijg je als KoiCaver een serieuze korting op de activiteiten waarvoor een toch al zeer realistische bijdrage gevraagd wordt. De KoiCave zal bij gerenommeerde koidealers interessante kortingen bedingen op verbruiksmaterialen. Denk hierbij aan alle mogelijke zaken om de kosten van uw hobby te beperken. Met een beetje mazzel heb je bijvoorbeeld met één zak voer of de aankoop van een vis je investering al terug!

Als lid mag je jezelf KoiCaver noemen en ontvang je binnenkort een heuse lidmaatschapspas die tevens dient als kortingspas.

Help het KoiCave initiatief groot te maken door je NU aan te melden als KoiCaver!

Bestuur en leden van de KoiCave heten je van harte welkom.

Tot ziens!

 

Een lidmaatschap bij de KoiCave

De gezelligste koi vereniging van Nederland!

Aantrekkelijke kortingen bij alle Vrienden van de KoiCave

Vele vijvergerelateerde bedrijven omarmen onze koivereniging.  Leden van KoiCave kunnen op vertoon van hun ledenpas mooie kortingen krijgen en daarnaast gebruik maken van KoiCave acties en kortingen!  

Koivriendschappen

KoiCave organiseert gedurende het hele jaar leuke bijeenkomsten in het land waar nieuwe koivriendschappen ontstaan!

Cursussen, events en seminars

In de winter vooral cursussen en seminars om kennis en kunde te vergroten. Gedurende het koi hoogseizoen vooral bijeenkomsten waar vriendschap en gezelligheid de boventoon voeren.

Wat zeggen de Cavers?

De Koicave vanuit een caver

“KoiCave is een club waar de harde kern
van de koi hobby in zit, ik ben er ook al vanaf het eerste uur bij. KoiCave staat voor vriendschap en altijd kunnen bouwen op elkaar Accepteren hoe iemand zijn hobby beleeft en ieder doet dit op zijn manier, hoe groot en uitgebreid je vijver ook is. De hulp onderling is zo mooi; een whatsappje en ze zijn snel ter plekke. Ik hoop nog lang te kunnen genieten van deze club!”
Lucien de Graauw

“Persoonlijk heb ik ontzettend veel geleerd van de KoiCave en daardoor nog meer plezier in de koihobby gekregen. De goede en prettige discussies leiden zowel bij beginners tot ervaren hobbyisten tot nieuwe inzichten. Hierdoor kun je nog beter voor je dieren zorgen én ze nog mooier laten ontwikkelen. Iedereen doet het op zijn eigen manier en met respect voor elkaar. Dat maakt deze vereniging uniek!”

Edwin Vanlaerhoven

“Het lidmaatschap kost maar € 17,50 en je hebt dit binnen no-time terugverdiend bij de dealers. Het enthousiasme wat het bestuur uitstraalt heeft zijn positieve invloed op de leden en dit is echt geweldig om te zien en te merken! De vereniging is laagdrempelig, gezellig, iedereen behandelt elkaar met respect en daardoor valt er voor iedereen veel van elkaar te leren. Of je nu een klein vijvertje hebt met een paar vissen of een mega vijver met gigantische koi, je wordt gehoord en geholpen. Dat is de kracht van de KoiCave.”

Yvonne Kop

“Ik ben een vrij jonge hobbyist met mijn 24 jaar, ik kwam voor het eerst met de KoiCave in aanmerking toen het nog niet meer dan een idee was. Ik had wat problemen met de vijver en na een uitvoerige vijvercheck werd dit netjes opgelost. De KoiCave zorgt voor een enorme kennisoverdracht en je kan altijd rekenen op de hulp van mede hobbyisten.

Daarnaast is het natuurlijk leuk dat je bij veel dealers een leuke korting krijgt op alle producten, kortom een fijne vereniging.”

Didier van Merrienboer