Vrienden van de KoiCave

Vrienden waar wij trots op zijn 

Vrienden van de Koicave

KoiCave wil hét kennis-, kunde- en ondersteuningsplatform zijn voor alle koihobbyisten in Nederland. Om dit doel te bereiken gaat KoiCave verbindingen aan met non-profit en commerciële partijen die hetzelfde positieve doel nastreven. Deze partijen noemen wij met recht; Vrienden van de KoiCave.

Vrienden van de KoiCave genereren meer traffic in en naar hun bedrijf, winkel of webshop. Het klantenbestand wordt duidelijk uitgebreid met meer landelijke dekking door Cavers die gebruik maken van hun ledenpas. Online ontvangen onze vrienden uitgebreide aandacht op al onze mediakanalen.

Het ruime aanbod activiteiten van de KoiCave worden te allen tijde samen met vrienden georganiseerd. KoiCave brengt de detailhandel en hobbyist bij elkaar zodat zij samen de vijverhobby kunnen optimaliseren.

 

KoiCave TV – op bezoek bij…

Wij gaan regelmatig bij onze Vrienden op bezoek en schieten dan ter promotie een filmpje het bedrijf. Hierbij kunnen onze vrienden hun onderneming laten zien en online presenteren aan iedere vijverliefhebber! Ben jij een nieuwe Vriend van de KoiCave? Heb jij een nieuw bedrijfspand wat je graag wilt laten zien? Of heb jij een speciale actie of event voor onze cavers? Neem vrijblijvend contact op via onderstaande button en informeer naar de uitgebreide mogelijkheden.

De Cavekaart

bekijk welke vrienden bij jou in de buurt

voor je klaar staan!

Alle Vrienden van de Koicave